Ndërlidhjet

BE diskuton për krizën e gazit


Diplomatët evropianë diskutojnë sot mosmarrëveshjet ndërmjet Rusisë dhe Ukrainës që ndikuan në furnizimin me gaz të Evropës.

Republika e Çekisë dhe Turqia së fundi njoftuan se kanë vështirësi në furnizimin me gaz.

Rusia ndërpreu furnizimin me gaz të Ukrainës për arsye të borxhit dhe mospajtimeve rreth çmimit. Të dyja vendet akuzojnë njëra tjetrën për shkak të ndikimit të krizës në Evropë.
XS
SM
MD
LG