Ndërlidhjet

Sarkozy: Izrealitët, palestinezët pranojnë planin


Presidenti francez Nicholas Sarkozy tha se Izraeli dhe Autoriteti Palestinez ka pranuar planin e paqes franko-egjiptian.

Sarkozy bëri thirrje për zbatimin e menjëhershëm të planit, në mënyrë që t'i jept fund vuajtjes së civilëve.
XS
SM
MD
LG