Ndërlidhjet

OKB: Diplomatët synojnë rezolutë për Gazën


Në selinë e Kombeve të Bashkuara diplomatët edhe sot janë të angazhuar në bisedime intensive për evitimin e dallimeve të dy rezolutave rivale, që janë propozuar nga ministrat perëndimorë dhe ata arabë.

Të dy propozimet kërkojnë armëpushim të menjëhershëm në Rripin e Gazës.

Diplomatët e Shteteve të Bashkuara, të Britanisë dhe Francës, paraqitën një propozim të ri te kolegët e tyre arabë, të cilët më herët kishin prezentuar propozim rezolutën e tyre të përpunuar.

Duket se deri tash nuk ka konsensus për rezolutë.
XS
SM
MD
LG