Ndërlidhjet

Shtohet papunësia në SHBA


Papunësia në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka shënuar rritje të mëtejme dhe tash ka arritur në nivelin 7.2 për qind që është më i lartë në 16 vitet e fundit. Departamenti i Punës ka bërë të ditur se gjatë dhjetorit kanë humbur vendet e punës rreth 524 mijë veta. Në këtë raport është thënë se gjatë vitit 2008 në Shtetet e Bashkuara janë humbur 2.6 milionë vende të punës
XS
SM
MD
LG