Ndërlidhjet

Serbët festojnë të sigurtë Vitin e Ri


Rreth 100 serb mbrëmë në qendër të Graçanicës me muzikë dhe fishekzjarre kanë festuar pritjen e Vitit të Ri sipas kalendarit Julijan. Festën në qendër të Graçanicës e organizuan Shtepia e Shëndetit dhe ajo e Kulturës në Graçanicë. Pritjen e Vitit të Ri në Graçanicë e siguruan pjestarët e KFOR-it dhe pjesëtarët e policisë së Kosovës.
XS
SM
MD
LG