Ndërlidhjet

Bin Laden nxit për "xhihad" ndaj Izraelit


Kreu i rrjetit terrorist të Al Kaidë, Osama bin Laden ka kërkuar nga myslimanët të përfshihen në luftën e shenjtë kundër Izraelit, në mënyrë që t'i jepet fund ofensivës në Gaza.

Një një audiokasetë të publikuar në një faqe interneti bin Ladeni dënoi dhe qeveritë arabe, që po i parandalojnë popujt e tyre nga veprimet për të çliruar Palestinën.

Vërtetësia e audiokasetës mund të vërtetohet në mënyrë të pavarur.
XS
SM
MD
LG