Ndërlidhjet

Takim urgjent i AP-së të KB-së


Një sesion i jashtëzakonshëm i Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së filloi punimet në Nju Jork. Gjendja në Gaza është tema e takimit.

Kreu i Asamblesë theksoi se megjithë thirrjet për armëpushim nga Këshilli i Sigurimit dhe rezolutën e miratuar, ofensiva izraelite në Gaza ka hyrë në ditën e 20-të.
XS
SM
MD
LG