Ndërlidhjet

TMK-ja përfundon misionin


Trupat Mbrojtëse të Kosovës përfunduan sot misionin duke i hapur rrugën krijimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës. Në ceremoninë që përmbylli misionin e TMK-së, presidenti ASejdiu moi rolin e kësaj trupe gjatë nëntë viteve të shkuara.

“Ju jeni një simbolikë që të mësohet se si duhet të ecë Kosova. Ju pjesëtarët shumicë dhe ata të pakicës keni ditur se si ta bëni më së miri punën tuaj. Tash jemi aleat i NATO-s dhe në të ardhmen edhe partner i saj”, ka thënë Sejdiu.
XS
SM
MD
LG