Ndërlidhjet

Azi, Evropë: Rënie në tregjet finansiare


Në ditën e inaugurimit, presidenti amerikan Barack Obama përballet me rënie në tregjet e bursave në botë.

Të martën, tregjet amerikane ranë ndjeshëm, ndërsa indeksi Dow Jones humbi vlerën për 4%.

Sot gjithashtu ranë edhe akcionet në tregjet aziatike dhe evropiane.

Tregjet finansiare pësuan rënie përkundër premtimit të Obamas për ta adresuar krizën ekonomike si prioritet i parë i tij.
XS
SM
MD
LG