Ndërlidhjet

Fermerët grekë bllokojn kufirin me Maqedoninë


Fermerët grekë kanë vazhduar dhe zgjëruar protestat kundët politikave bujqësore të qeverisë, duke bllokuar me traktorë dy vendkalimet më të mëdha me Maqedoninë (Evzonoi dhe Doirani). Protesta ka hyrë në ditën e gjashtë dhe radioja greke bënë të ditur se fermerët kanë vazhduar në përpjekjet për mbylljen e kufinjëve me Bullgarinë dhe Turqinë.
Fermerët kërkojnë rritje të pnesioneve dhe të kompenzimeve.

XS
SM
MD
LG