Ndërlidhjet

Budapest: Diskutohet projekti Nabuko


Në Budapest ka filluar takimi dy ditor i zyrtarëve të Bashkimi Evropian dhe i atyre nga Azia Qendrore, në të cilin do të diskutohet për gazjsjellësin e planifikuar, Nabuko.Me këtë projekt prej 13 miliardë dollarësh, parashihet sjellja e gazit nga Azia Qendrore në Evropë, duke e anashkaluar Rusinë.
Mbështetësit e projektit shpresojnë në fillimin e ndërtimeve më 2010 dhe përfundimin e tyre me 2013.

XS
SM
MD
LG