Ndërlidhjet

Çikago: U shkarkua guvernatori Blagojevich


Ligjvënësit e shtetit amerikan, Ilinois, kanë votuar unanimisht për shkarkimin e guvernatorit, Rod Blagojevich, i cili është i akuzuar për keqpërdorim të postit dhe përpjekje për shitjen e vendit të prsidentit Obama në Senatin e Shteteve të Bashkuara, për përfitime personale.

Senati i shtetit Ilinois me 59 vota për dhe asnjë votë kundër vendosi se guvernatori demokrat, Rod Blagojevich, e ka keqpërdorë postin e tij dhe duhet të shkarkohet.
XS
SM
MD
LG