Ndërlidhjet

Bler: Hamasi të përfshihet në procesin paqësor


Ish kryeministri britanik dhe aktualisht ndërmjtësues i katërshes ndërkombëtare në Lindjen e Mesme Toni Bler ka deklaruar se lëvizja palestineze Hamas duhet të përfshihet në procesin paqësor. Në intervistën për gazetën "The Times", Toni Bler ka thënë se politika e mëparshme e izolimit të Hamasit "nuk ka funksionuar dhe nuk do të funksionoj kurrë".
Katërshja që përbëhet nga Kombet e Bashkuara, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Rusia dhe Bashkimi Evropian kishte izoluar Hamasin për shkak se zyrtarisht nuk njehë Izraelin.
XS
SM
MD
LG