Ndërlidhjet

Toyota humb 4 miliardë dollarë


Prodhuesi më i madh i makinave në botë, Toyota, ka parashikuar humbje më të mëdha në rezultatet e 2008 se ç'ishte paralajmëruar më herët.

Toyota llogarit një humbje prej 4 miliardë dollarësh gjatë vitit 2008, shifër kjo tre herë më e madhe se ajo që u paraqit në dhjetor të 2008-ës.

Humbjet më të mëdha janë shkaktuar nga rënia e shitjeve në Evropë dhe në Amerikë.
XS
SM
MD
LG