Ndërlidhjet

Sejdiu dekretoi misionet diplomatike e konsullore


Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ka dekretuar sot themelimin e tetë Misioneve Diplomatike dhe nëntë Misioneve Konsullore të Republikës së Kosovës.

Misionet diplomatike në nivel ambasade do të jenë në kryeqytetet e Sllovenisë, Kroacisë, Holandës, Suedisë, Çekisë, Hungarisë, Bullgarisë, dhe Japonisë.

Sejdiu gjithashtu ka dekretuar themelimin e Misioneve Konsullore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Mbretërinë e Bashkuar, Francë, Gjermani, Itali, Zvicër, Austrisë, Belgjikë dhe Suedi.
XS
SM
MD
LG