Ndërlidhjet

Kina lidh qytetet e shenjta islame


Lidhjen hekurudhore mes qyteteve të shenjta islame që gjenden në Arabinë Saudite do ta realizojë një kompani kineze.

Projekti ka një vlerë prej 1.8 miliardë dollarë dhe fituesi i bë publik gjatë vizitës së presidentit kinez në Arabinë Saudite.

Hekurudha do të lidhë qytetet e shenjta të Mekës, Minës, Arafatit dhe Muzdalifahut, qytete që vizitohen nga qindra mijëra pelegrinë gjatë periudhës së haxhillëkut.
XS
SM
MD
LG