Ndërlidhjet

Mujota e Fitzgerald diskutojnë për FSK-në


Ngritja e Forcës së Sigurisë së Kosovës, aftësimi i anëtarëve të saj dhe procesi i aplikimit për të hyrë në FSK, ishin temat kryesore që u diskutuan nga ministri Fehmi Mujota dhe komandanti i krahut jugor të NATO-s, admirali Fitzgerlad.

Vëmendje e posaçme në takimin e zhvilluar në Prishtinë iu kushtua procesit të ekzaminimeve dhe seleksionimit të pjesëtarëve të FSK-së dhe pakënaqësive të shprehura nga një numër konkurrentësh që nuk kanë janë pranuar.
XS
SM
MD
LG