Ndërlidhjet

Video lojërat mund të jenë të dobishme për fëmijët


Video lojërat mund të jenë të mira për fëmijët, sepse e nxitin kreativitetin dhe guximin, thuhet në një raport më të ri të Bashkimit Evropian.

Në konkluzat e studimit të Komitetit të Parlamentit Evropian për Tregun e Brendshëm dhe Mbrojtjen e Konsumatorëve, janë gjetur një numër të dobive nga video lojërat, dhe jo lidhje përfundimtare për sjellje të dhunshme.
XS
SM
MD
LG