Ndërlidhjet

Mbyllet afati për kandidatët presidencialë


Mbrëmë në mesnatë në Maqedoni ka përfunduar afati për paraqitjen e kandidaturave për zgjedhjet presidenciale në Komisionin shtetëror zgjedhor.
Komisioni shtëtëror zgjedhor ka konfirmuar kandidaturrën e Gjjorgji Ivanovit nga VMRO DPMNE, atë të Socialdemokratit, Lubomir Fërçkovski dhe të kandidatit të pavarur Ljube
Boshkovski, i cili e ka ngrirë anëtarësinë në VMRO DPMNE.
Nga partitë shqiptare në Maqedoni janë konfirmuar kandidatura e Imer Selmanit nga Demokracia e RE, Agron Buxhakut nga Bashkimi Demokratik për Integrim dhe ai i Mirushe Hoxhës nga Partia Demokratrike Shqiptare.
XS
SM
MD
LG