Ndërlidhjet

Prishtinë: Filloi seanca solemne e Kuvendit


Në Prishtinë filloi seanca solemne e Kuvendit të Kosovës, në të cilën shënohet njëvjetori i pavarësisë.

Pas intonimit të himnit shtetëror, seancën e hapi kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi, ndërsa pritet të flasin presidenti Fatmir Sejdiu dhe kryeministri Hashim Thaçi.

Në këtë seancë, pos deputetëve, po marrin pjesë edhe përfaqësues të lartë ndërkombëtarë, diplomatë, mysafirë e të tjerë.
XS
SM
MD
LG