Ndërlidhjet

Dario Françeskini udhëheqë të majtën italiane


Partia Demokratike italiane e qendrës së majtë ka zgjedhur udhëheqësin e ri në përpjekje për të dalë nga kriza në të cilën ka rënë pas disa humbjeve në zgjedhje.
Në kongresin e Partisë Demokratike, sekretar është zgjedhur Dario Françeskini, i cili do ta zëvendësojë Valter Veltroniin, pas dorëheqjes së tij. Avokati Françeskini, ka qenë bashkëpunëtori dhe ndihmësi i parë i Veltronit.
XS
SM
MD
LG