Ndërlidhjet

Grevë për paga dhe pensione më të mëdha


Në Greqi sot do të zhvillohet një grevë 24 orëshe në shenjë proteste ndaj reformave në sistemin pensional dhe pagave të ulëta. Bëhet e ditur se për shkak të grevës do të paralizohet edhe komunikacioni ajëror, sepse nga ora 10 deri në orën 13, nuk do të ketë fluturime nga aeroportet e Greqisë.
Grevën e përgjithshme e ka organizuar Unioni i sindikatave të nëpunësve shtetërorë (ADEDY), i cili përfshinë rreth gjysmë milioni të punësuar në sektorin shtetëror.
XS
SM
MD
LG