Ndërlidhjet

BERZH: Kriza kërcënon Evropën Lindore


Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillimi ka paralajmëruar se kriza finansiare në Evropën Lindore kërcënohet të kthejë mbrapa 20 vitet e reformave ekonomike në rajon.

BERZH-i gjithashtu tha se do të investojë 7 miliarda euro në vendet e ish Bashkimit Sovjetik gjatë këtij viti, krahasuar me 5.1 miliarda eurot në vitin 2008.

Banka sot njoftoi për humbje rekorde prej 602 milionë euro në vitin 2008.
XS
SM
MD
LG