Ndërlidhjet

Nis fushata zgjedhore në Maqedoni


Në Maqedoni sot nis fushata për zgjedhjet presidenciale dhe lokae, të cilat do të zhvillohen me 22 mars.
Fushata do të zgjasë deri me 20 mars, ndërsa një ditë para zgjedhjeve fillon heshtja zgjedhore.
Qytetarët e Maqedonisë do të zgjedhin presidentin e vendit, për të cilin janë kandiduar shtatë liderë partiakë dhe kandidatë të pavarur, si dhe do të votojnë për kryetarët e komunave, ku kanë konkurruar 370 kandidatë.
XS
SM
MD
LG