Ndërlidhjet

Vazhdon gjykimi për krimin në Suharekë


Në Gjykatën e Qarkut në Beograd sot vazhdon gjykimi i tetë policëve të cilët akuzohen për vrasjen e 48 civilëve shqiptarë në Suharekë gjatë luftës së vitit1999. Policët serbë akuzohen për dhënien e urdhërit dhe vrasjen e anëtarëve të familjes Berisha më 26 mars 1999. Fillimisht policët serbë kishin ekzekutuar disa nga mëshkujt e kësaj familje, ndërsa më pas edhe gra dhe fëmijë të moshës një deri në 90 vjeç.
XS
SM
MD
LG