Ndërlidhjet

Shqipëria merr kredi për defiçitin buxhetor


Shqipëria do të marrë 313.6 milionë dollarë kredi nga Deutsche Bank dhe Alpha Bank e Greqisë për të mbuluar defiçitin buxhetor.

Lajmi bëhet i ditur nga Ministria e Financave, e cila nuk dha detaje për mënyrën e përdorimit të kredisë. Një pjesë e saj besohet se do të përdoret për rrugën Durrës-Morinë, që lidh Shqipërinë me Kosovën.
XS
SM
MD
LG