Ndërlidhjet

Ivanoviq: Gjyqet do të punojnë sipas UNMIK-ut


Sekretari shtetëror në Ministrinë për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Oliver Ivanoviq, deklaroi se ligjet e Kosovës "nuk do të zbatohen në gjyqet në veri e as në mjediset e tjera serbe ku punojnë gjykatat".

Sipas tij, kjo është e paraparë me planin gjashtë pikësh të OKB-së dhe se "këtë duhet ta respektojnë të gjithë aktorët në Kosovë".

Ai shpjegoi se mendon në të gjitha misionet ndërkombëtare në Kosovë, në institucionet e Kosovës dhe në qeverinë e Serbisë.
XS
SM
MD
LG