Ndërlidhjet

BERZH: Të lehtësohen kushtet për eurozonën


Kreu i Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim tha se BE-ja duhet t'i lehtësojë kushtet për hyrjen në eurozonë. Kjo sipas Bankës në fjalë do të ndihmonte vendet e Evropës Lindore të prekura nga kriza ekonomike.

Komisioni Evropian duhet t'i dërgojë "një sinjal të qartë solidariteti" vendeve të Evropës Lindore që synojnë t'i bashkangjiten eurozonës, tha kreu i BERZH-it.
XS
SM
MD
LG