Ndërlidhjet

Obama: Buxheti 2009, një epokë e re


Presidenti amerikan Barack Obama tha se do të nënshkruajë buxhetin prej 410 miliardë dollarësh, që u miratua dje nga Senati. Buxheti parasheh financimin e qeverisë deri në fund të këtij viti fiskal, që mbaron më 30 shtator.

"Askush të mos ketë dyshime se legjislacioni i miratuar duhet të shënojë fundin e një mënyre të vjetër të administrimit dhe fillimin e një periudhe të re të përgjegjësisë dhe llogaridhënies", tha Obama.
XS
SM
MD
LG