Ndërlidhjet

Gejts: Kujdes për sulmet parandaluese


SHBA-të në të ardhmen do të jenë kujdesshme kur bëhet fjalë për sulmet parandaluese, pas lëshimeve të shërbimeve të infteligjencës në konfliktin irakian, ka deklaruar Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Robert Gejts.
Ai ka theksuar se presidenti aktual amerikan do të jetë më i kujdesshëm në rast të ndonjë konflikti të ngjashëm.
"Për shkak të mësimeve të marra në gabimet për ekzistimin e armëve për vrasje masive në Irak dhe zhvillimeve tjera, presidenti i ri do të jetë tejet i kujdesshëm për raste të tilla, ka thënë Gejts.
XS
SM
MD
LG