Ndërlidhjet

Parlamentarët britanikë takojnë Hamasin


Anëtarë të Parlamentit britanik janë takuar me liderin e Hamasit, Kaled Meshal, dhe kanë kërkuar nga qeveria në Londër që ta ndërpresë bojkotimin e këtij grupi palestinez, "i cili deshiron të arrijë paqe të qëndrueshme".
"Duhet të bisedojmë me Hamasin për të shënuar përparim drjet paqes, sepse ky grup paraqet pjesën e madhe të palestinezëve", ka deklaruar Kler Short, njëra nga katër parlamentarët britanikë që janë takuar me liderin e Hamasit, Kaled Meshal.
Për javën e ardhshme është paralajmëruar shkuarja e delegacioneve të Italisë dhe Greqisë në Damask për bisedime me Hamasin.
XS
SM
MD
LG