Ndërlidhjet

Uashington: 3% e banorëve me virus HIV


Tre përqind e njerëzve, që jetojnë në Uashington, e kanë virusin HIV, që shkakton sëmundjen SIDA, thuhet në raportin më të ri të UNAIDS dhe të Qendrës për kontrollin dhe parandalimin e sëmundjeve të Shteteve të Bashkuara.

Sipas raportit, kjo përqinje është e nivelit epidemik dhe më e lartë se në disa nivele në Afrikën Perëndimore, që është veçanërisht e goditur nga SIDA.
XS
SM
MD
LG