Ndërlidhjet

Tiranë: Britania kërkon zgjedhje me standarde


Ambasadori i Britanisë së Madhe në Shqipëri, ka ftuar partitë politike që të angazhohen për arritjen e standardeve në zgjedhjet e ardhshme të qershorit.

Duke i konsideruar zgjedhjet si vendimtare për integrimin euroatlantike të vendit, ambasadori Wilson ka thënë se arritja e standardeve në zgjedhjet e qershorit përbën fazë të rëndësishme për Shqipërinë, pasi sipas tij, zgjedhjet do të jenë vendimtare për integrimin e Shqipërisë në NATO dhe në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG