Ndërlidhjet

Londër: Thellohet kriza


Numri i të papunëve në Britani i ka kaluar 2 milionë njerëz, duke arritur në nivelin më të lartë në 12 vitet e fundit.

Statistikat tregojnë se ka njohur rritje dhe numri i personave që kërkojnë përfitimet si të papunë.

Vëzhguesit pohojnë se shifrat që janë më negative se ç'pritej do të forcojnë frikën se rënia ekonomike është më e thellë se ç'ishte parashikuar.
XS
SM
MD
LG