Ndërlidhjet

Ukraina e ka shndërruar tragjedinë e së kaluarës – vdekjen nga uria gjatë viteve të30’ta – në një çështje kombëtare dhe thumb për Rusinë. Por, pak është dëgjuar edhe për tragjeditë tjera të kohës sovjetike, duke përfshirë edhe ato që i kanë prekur vetë rusët.

XS
SM
MD
LG