Ndërlidhjet

Fritzl dënohet me burg të përjetshëm


Jozef Fritzl, 73 vjeçari austriak që mbajti të rrëmbyer për 24 vjet të bijën është dënuar me burgim të përjetshëm. Ai do ta vuajë dënimin në një spital psikiatrik të sigurisë së lartë.

Frtizl ka pranuar fajësinë për veprat penale të dhunimit, inçestit dhe vrasjes. Ai pati 7 fëmijë me të bijën gjatë 24 viteve që e mbajti të rrëmbyer.
XS
SM
MD
LG