Ndërlidhjet

Zyrtarët serbë nuk lejohen në Kosovë


Policia e Kosovës ka penguar hyrjen në Kosovë të një delegacioni serb, që përbëhej nga kryebashkiaku i Beogradit, Dragan Gjillas dhe këshilltari i presidentit serb, Mlagjan Gjorgjeviq, të cilët ishin nisur për një vizitë në Kamenicë.

Policia e Kosovës ka thënë se ndalesa është bërë për shkak se nuk është respektuar procedura e hyrjes në Kosovë.

Gjorgjeviq ka deklaruar se përfaqësuesit e misionit EULEX në vendkalimin kufitar Konçul, u kanë thënë se nuk janë kompetentë për rastin në fjalë, dhe se ndodhen aty vetëm për të mbikqyrur situatën.
XS
SM
MD
LG