Ndërlidhjet

Laburistët në qeverinë Netanjahu


Partia Labursite e Izraelit ka votuar për t'iu bashkuar pasrtisë së djathtë Likude të Benjamin Netanjahut në krijimin e qeverisë së re.

Netanjahu ka nënshkruar marrëveshje për bashkëqeverisje dhe me dy parti të njohura për qëndrimet e tyre të ashpra ndaj palestinezëve.

Laburistët i japin një pozicion më të qendrës qeverisë së ardhshme të Izraelit.
XS
SM
MD
LG