Ndërlidhjet

Ky video incizim është publikuar nga Ministria e Jashtme në Gjeorgji. Në incizim shihen disa persona të dyshuar duke blerë dhe bërë përpjekje për të blerë armë automatike. Dhjetë persona, shumica prej tyre të lidhur edhe me opozitën gjeorgjiane, janë arrestuar në ndërlidhje me këtë rast.
Incizimi i mëposhtëm gjithashtu është publikuar nga Ministria e Jashtme në Gjeorgji, nëpërmjet një kamere të fshehur. Në video shihet Malkhaz Gvelukashvili, anëtar i opozitës politike, duke përshkruar konspiracionin për të hyrë dhunshëm në një ndërtesë, sipas të gjitha gjasave, në atë të Parlamentit.

XS
SM
MD
LG