Ndërlidhjet

Ikonat e botës zhyten në errësirë


Disa nga ato që quhen si simbole të botës janë zhytur mbrëmë në errësirë si pjesë e fushatës për të theksuar rrezikun nga ndryshimet klimatike.

Piramidat në Egjipt, Akropoli në Athinë, Parlamenti në Londër, Opera e Sidnejit ishin disa nga pikat që për një orë ndërprenë ndriçimin për të ashtëquajturën "Ora e Tokës".

Fushata synon të nxisë njerëzit për të kursyer energji dhe të ulin sasinë e dioksidit të karbonit të lëshuar në ajër.
XS
SM
MD
LG