Ndërlidhjet

Obama: G20 duhet të jetë unik


Presidenti amerikan, Barak Obama, ka deklaruar se liderët e vendeve anëtare të Grupit 20, javën e ardhshme nga takimi në Londër do të dërgojnë një porosi të fuqishme të unitetit për përballje me krizën ekonomike botërore.
Përveç masave stimuluese, Grupi 20 do të bëjë krejt çka është e domosdoshme që ta promovojë tregëtinë dhe rritjen ekonomike ka thënë Presidenti Obama, i cili do të marrë pjesë në samitin e vendeve anëtare të Grupit 20 që do të mbahet me 2 prill në Londër.
XS
SM
MD
LG