Ndërlidhjet

Ndihmat për Afganistanin


Ndihmat për nevojat elementare të popullit afgan janë njësoj të rëndësishme sikurse është siguria e këtij vendi, kanë theksuar organizatat joqeveritare pas konferences së Kombeve të Bashkuara për Afganistanin.
Mbi 8.5 milionë njerëz në Afganistan janë goditur nga uria dhe sëmundje të ndryshme, ndërkohë që rreth 90 vende dhe organizata janë pajtuar në konferencën në Hagë se do ta ndihmojnë zhvillimin e bujqësisë, tregëtisë dhe infrastrukturës së Afganistanit.
XS
SM
MD
LG