Ndërlidhjet

Tiranë: Hyn në fuqi MSA-ja me BE-në


Ka hyrë sot në fuqi Marrëveshja e Stabilizim Asocimit mes Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian. Kjo do të thotë se Shqipëria ka përmbushur një nga kërkesat bazë drejt marrjes së statusit të vendit kandidat.

MSA-ja ofron lehtësi në dy drejtime kryesore, në lëvizjen e lirë të mallrave dhe të punëtorëve.
XS
SM
MD
LG