Ndërlidhjet

Rasmussen: Baraspeshë mes fesë e lirisë së fjalës


Sekretari i ri i përgjithshëm i NATO-s, Anders Fogh Rasmussen ka bërë thirrje për baraspeshë ndërmjet lirisë së fjalës dhe respektit për ndjenjat fetare.

Ai tha se dialogu ndërmjet kulturave dhe religjoneve duhet të "bazohet në respektin dhe mirëkuptimin e ndërsjellë".

Rasmussen i bëri këto komente në forumin Aleanca e Qytetërimeve në Stamboll, i cili synon të promovojë mirëkuptimin ndërmjet Perëndimit dhe botës Islame.
XS
SM
MD
LG