Ndërlidhjet

Clinton çmon lartë rolin e Radios Evropa e Lirë


Sekretarja e Shtetit, Hillary Clinton ka vizituar selinë e Radios Evropa e Lirë gjatë qëndrimit të saj në Pragë.

Kryediplomatja amerikane i çmoi lart arritjet dhe punën e bërë nga Radio Evropa e Lirë.

"Keni rritur dëgjueshmërinë e keni mbetur konkurues në një mjedis medial që ndryshon me shpejtësi. Keni një mori arritjesh shumë të mira", tha Clinton, .

"Ajo që ju bëni këtu është një instrument shumë i rëndësishëm i asaj që përfaqëson Amerika", tha Clinton duke iu drejtuar ekipit të Radios Evropa e Lirë gjatë vizitës në selinë e Radios Evropa e Lirë në Pragë.
XS
SM
MD
LG