Ndërlidhjet

Vazhdon gjykimi për rastin e Suharekës


Në gjykatën për krime lufte në Beograd sot vazhdon gjykimi kundër shtatë të akuzuarve për krimet e kryera në Suharekë gjatë kohës së bombardimeve të NATO-s në vitin 1999.
Gjykimi për vrasjen e 48 civilëve shqiptarë, anëtarë të familjes Berisha, ka filluar me 3 tetor të vitit 2006.
Për këtë vepër kriminale janë akuzuar ish zyrtarë policorë dhe policë që kishin shërbyer gjatë asaj kohe në Suharekë.
XS
SM
MD
LG