Ndërlidhjet

Në 2009 bie ndjeshëm kërkesa për naftë


Kërkesa për naftë gjatë vitit 2009 do të bjerë në nivelin më të ulët që nga viti 1980, për shkak të rënies ekonomike.

Agjencia Ndërkombëtare e Energjisë parasheh një rënie në kërkesën për naftë gjatë këtij viti në vlerë prej 2.8% krahasuar me vitin 2008.

Rënia e kërkesës për naftë vjen si paosjë e një recesioni të thellë e të pazakontë në vendet e zhvilluara dhe rënies së kërkesës në vendet në zhvillim.
XS
SM
MD
LG