Ndërlidhjet

Kremtohen Pashkët


Besimtarët e krishterë në gjithë botën festojnë sot Pashkët. Në këtë kremte besimtarët përkujtojnë vuajtjet, vdekjen dhe rilindjen e Krishtit.
Gjatë ditës në Romë Papa Benedikti do të bëjë Urbi at Orbi dhe meshën. Në prag të kësaj kremte Papa Benedikti ka apeluar te besimtarët katolikë që të ngriten mbi "konfuzionet e kësaj kohe" duke ndjekur mësimet e Kishës.
XS
SM
MD
LG