Ndërlidhjet

Disa vende nuk preferojnë udhëtime në Tajlandë


Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Franca, Britania e Madhe dhe Australia kanë porositur qytetarët e vetë që të mos udhëtojnë në Tajlandë, sepse kryeqyteti Bangkok është bllokuar nga gjendja e jashtëzakonshme, e shpallur pas demonstrateve të mëdha antiqeveritare. Zëdhënsi i qeverisë tajlandeze ka thënë se autoritetet kanë ndërmarrë të gjitha masat për të siguruar aeroportet dhe limanet kryesore. Por agjencitë e lajmeve njoftojnë se qeveria, sipas të gjitha gjasave, nuk është në gjendje ta kontrollojë situatën.
XS
SM
MD
LG