Ndërlidhjet

Grevë e ish pjestarëve të UÇK-së


Ish pjestarë të UÇK-së kanë nisur sot pasdite një grevë urie para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës. Veteranët dhe invalidët e luftës nga institucionet e Kosovës kërkojnë të drejtat që konsiderojn se u takojn. Ata kërkojnë të lirohen nga pagesa e rrymës, ujit dhe të tjera dhe deri te zbatimi i tërësishëm i Ligjit veteranët.
Shoqatat tjera të dala nga lufta solidarizohen me këto kërkesat, por jo edhe me formën e protestës.
XS
SM
MD
LG